Naționala de rugby U20 se pregătește pentru Campionatul Mondial

3851

Articole de la același autor

Echipa națională de rugby juniori sub 20 de ani a României se pregătește de plecarea spre Campionatul Mondial din Chile.
Săptămâna aceasta, tricolorii au disputat ultima partidă de verificare, la Constanța, învingând, scor 77-0, Selecționata Dobrogei, test la finele căruia selecționerii Constantin Vlad, Adrian Costache și Virgil Năstase au stabilit lotul de 28 de jucători, dar numai 26 vor face deplasarea la competiția sud-americană.
Momentan, pe lista de Mondiale figurează zece rugbiști constănțeni: Petre Zapan (linia I), Bogdan Petreanu, Cristian Munteanu (linia a III-a), Marian Pîrvu, Ionuț Puișoru (aripi), de la CS Cleopatra, Iulian Strutinsky (linia I), Florin Enache (taloner), Alexandru Mitu (linia a III-a), Mihăiță Zainea (mijlocaș la grămadă) și Ionuț Florea (fundaș), de la RCJ Farul.
Surprinzător, Cătălin Graur, de la CS Cleopatra, jucător care a participat la acțiunile naționalei din ultimii ani, contribuind inclusiv la câștigarea titlului european, a fost lăsat acasă!
Luni, 7 aprilie, reprezentativa U20 intră în cantonament la Snagov, unde rămâne până pe 9 aprilie, când este programată plecarea spre Chile. Ca un amănunt, directorul echipelor naționale, neozeelandezul Ellis Meachen, va merge și el la CM, urmând să ajungă după primul meci al României, pe 15 aprilie, cu Namibia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8095 secunde