Naționala României de fotbal pe plajă, în cantonament, la Eforie Sud

253
Naționala României de fotbal pe plajă, în cantonament, la Eforie Sud - nationala-1533913956.jpg

Articole de la același autor

În perioada 10 - 19 august, are loc în stațiunea Eforie Nord, cantonamentul echipei naționale de fotbal pe plajă, care se va încheia cu două meciuri internaționale în compania Bulgariei. Partidele cu vecinii de la sud de Dunăre sunt programate pe 18 august, ora 18.00, respectiv 19 august, ora 11.00.


Pentru acest stagiu de pregătire, selecționerul - jucător Marian Măciucă a convocat următorii jucători: Andrei Neag (F.C. Valencia), Valentin Dumitrică (CS Medgidia) - portari, Iulian Răvoiu (CS Medgidia), Ionuț Florea (CS Medgidia), Dănuț Zaharia (Axiopolis Cernavodă), Gheorghe Andrescu (Axiopolis Cernavodă), Adrian Tănase (ACS Eforie), Alin Bugala (West Deva), Emil Vîrtan (West Deva) și Bogdan Ciocănel (Farul Constanța).


Tricolorii pregătesc asaltul pentru Divizia A, urmând ca în perioada 6-9 septembrie, în Sardinia, să joace în grupa de promovare. România are șansa de a ajunge iar în elita fotbalului pe plajă, după ce a câștigat grupa din Divizia B a Ligii Europene de Fotbal pe Plajă din care a făcut parte. La Nazaré, în Portugalia, s-au impus la loviturile de departajare în fața Serbiei și au învins Estonia cu 4-2.


Pentru a promova tricolorii vor avea de înfruntat învingătoarele din celelalte trei grupe ale Diviziei B, cele mai bune 3 ocupante ale locurilor secunde și cea mai slabă echipă din Divizia A. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5534 secunde