Handbalistele tricolore s-au reunit la Bucureşti

Naţionala României merge la Mondiale fără Cristina Neagu. Obiectiv - locul 7

143
Naţionala României merge la Mondiale fără Cristina Neagu. Obiectiv - locul 7 - 1-1637764462.jpg

Articole de la același autor

Naţionala feminină de handbal a României s-a reunit la Sala Polivalentă din Bucureşti pentru acţiunea de pregătire centralizată premergătoare participării la Campionatul Mondial din Spania.

Tricolorele vor rămâne în cantonament până pe 1 decembrie, după care vor evolua la CM, competiţie care se va desfăşura în perioada 1-20 decembrie.

România este repartizată în Grupa C, urmând să joace cu Iran (3 decembrie), Kazahstan (5 decembrie) şi Norvegia (7 decembrie). Primele trei clasate se califică în grupele principale.

„Vreau să vedem cea mai bună versiune a României actuale la acest Mondial. Evident că nu este cel mai uşor pentru un antrenor să nu o aibă pe Cristina Neagu în echipă. Dar mie îmi plac provocările şi cred că a fost cel mai bun lucru pentru echipa României ca ea să nu fie la acest Mondial. Dar se va alătura echipei naţionale în 2022. Noi acum trebuie să ne vedem doar de noi, să încercăm să ne exploatăm punctele forte”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, selecţionerul Adrian Vasile.

Tehnicianul a mai spus că îşi doreşte ca România să încheie pe locul şapte turneul final din Spania.

Foto: Federaţia Română de Handbal / frh.ro / Sorin Pană

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4788 secunde