Naţionalele de Kick-Boxing şi Cupa României la K1, sâmbătă, la sala „Tomis”

555
Naţionalele de Kick-Boxing şi Cupa României la K1, sâmbătă, la sala „Tomis” - nationale2-1623434542.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 12 iunie, între orele 10.00-17.00, la sala de jocuri sportive şi la sala de box din Complexul „Tomis”, str. Flămânda, din Constanţa, se vor desfăşura întrecerile Campionatului Naţional de Kick-Boxing la probele de Tatami (Kick-Light, Light-Contact) şi Cupei României la K1, pe Regulamentul WAKO.

Campionatul este organizat de Federaţia Română de Arte Marţiale de Contact (preşedinte - profesor Dumitru Mocănaşu, arbitru mondial de Kick-Boxing WAKO), iar la start şi-au anunţat participarea cei mai buni 210 sportivi, din 25 de cluburi din toată ţara, care vor concura la una sau mai multe probe.

„Campionatul se va desfăşura cu respectarea tuturor regulilor de protecţie sanitară, toţi sportivii, antrenorii şi oficialii vor fi testaţi, iar intrarea în sălile de concurs se va face strict, pe baza regulilor impuse împotriva pandemiei Covid-19.

Singura problemă este legată de faptul că nu vor fi primiţi spectatori în sală, ceea ce va face ca foarte mulţi iubitori ai acestui sport olimpic de contact să fie obligaţi să urmărească de acasă, doar finalele, care vor fi transmise în direct, între orele 15.00-17.00, la Dotto TV”, a declarat preşedintele CS Marea Neagră, Florin Iordănoaia.

Campionatul este organizat cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa (director executiv, Mariana Solomon) şi al Urban Legends Constanţa (director, Mihai Isop).

XXX

Sportivii campioni vor forma lotul naţional de Kick-Boxing şi vor participa la Campionatele Europene şi Mondiale, având în vedere faptul că, din anul 2019, nu au mai participat la aceste campionate. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.404 secunde