Naționalele de șah pentru copii și juniori, la Călimănești-Căciulata

384
4
Naționalele de șah pentru copii și juniori,  la Călimănești-Căciulata - nationale-1453825056.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Director al Federației Române de Șah a decis, în cadrul ședinței din luna ianuarie, ca ediția 2016 a Campionatelor Naționale Individuale pentru copii, juniori și tineret (categoriile 8-20 ani) la șah clasic, rapid, blitz și dezlegări să se desfășoare în stațiunea Călimănești-Căciulata.

Competițiile se vor desfășura în perioada 17 - 28 aprilie, supervizate fiind de Elena Cristian, expertă în organizarea turneelor pentru juniori. Înscrierea pe listele de concurs a sportivilor se va face doar după plata celor două taxe - de organizare și participare, anunță federația.

"Să vedem câți sportivi vom putea trimite la competiție, având în vedere cheltuielile mari de transport, cazare și masă. Să stabilim lotul și apoi vom vorbi despre obiectivele propuse", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Sissa Constanța, Antonio Rușa. 

Comentează știrea

Stelica
27 ianuarie 2016
sah

Copii care vor să facă șah de performanță, să se transfere la clubul Victoria Techirghiol ( care activează în Superliga!) pentru a beneficia de antrenamente cu maestrul internațional Mircea Pavlov.

Kasparov
27 ianuarie 2016
sah

Toni care este obiectivul tau principal, in cazul in care vei participa?

Toni
27 ianuarie 2016
Re: sah

Obiectivul nostru este sa nu ocupam ultimul loc!

Răspuns la: sah
Adăugat de : Kasparov, 27 ianuarie 2016
Toni care este obiectivul tau principal, in cazul in care vei participa?
Marin
23 aprilie 2016
Apetrei

Baieti, "prietenul" nostru Florin Apetrei sta non-stop pe Prosport, la Tenis si o injura pe Simona Halep, o face machedoanca, nasoasa, injura in stilu-i caracteristic pe toti cei care sustin sportul si pe constanteanca noastra. Se lauda ca s-a nascut si ca sta in Brooklyn, ca e milionar :)))) Va rog sa intrati pe Prosport, sa va faceti cont si sa-l dam in cap nesimtitului si mincinosului. Pe Prosport este userul "Shumudica" barat. Ii este alaturi, cine altul decat Stelica. Amandoi de la 8 la 22 nu fac altceva decat sa injure si sa denigreze o sportiva, pe Simona Halep care a ajuns intr-o elita mondiala prin munca ei, nu cersind si nu milogindu-se ca Apetrei care a carat frigidere si betoane prin Londra ca sa faca bani si fara sa-i dea un ban fiicei lui de 8 ani... de 16 ani nu e interest de unica fiica, acest esuat...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : CUPA "1 DECEMBRIE" la ȘAH, azi
Pagina a fost generata in 1.974 secunde