Gheorghe Hagi:

"Ne gândim deja la următoarea campanie de transferuri"

247

Articole de la același autor

FC Viitorul Constanța joacă, mâine, pe terenul celor de la ASA Târgu Mureș, în etapa a lV-a a play-off-ului Ligii l. Con-stănțenii vor încerca să profite de situația delicată a ardelenilor, care au înaintat cererea de intrare în in-solvență, după ce au rămas fără sprijinul financiar al Consiliului Local. 


Managerul tehnic Gheorghe Hagi a organizat, ieri, la Ovidiu, o conferință de presă prin care a încercat să lămurească ultimele eve-nimente de la club. La conferință au asistat și doi jucători ai Viitorului: Ro-mario Benzar și Vlad Rusu. 


"Plecăm spre Târgu Mureș cu gândul să obținem cele trei puncte, care pot să ne pună într-o postură avantajoasă pe viitor, deoarece jucăm următoarele trei partide acasă și putem realiza surprize. Dar trebuie să luăm totul pas cu pas, cele mai importante sunt cele trei puncte din această etapă. Chiar dacă ei au niște probleme, nu va fi deloc ușor", a spus Hagi. 


Tehnicianul a precizat că va încerca să îi reintegreze în prima echipă pe interna-ționalii Florin Tănase, Robert Hodorogea, Răzvan Marin și Dragoș Nedelcu, cât mai rapid posibil: "Cer-nat continuă recuperarea alături de Nicoliță, iar Goulon nu va face parte din lot în această etapă. Îi așteptăm și pe cei de la loturile naționale, ne vom reuni pe drum și sper să îi pot avea la unul dintre antrenamente". 


Se pare că antrenorul Viitorului este din ce în ce mai dezamăgit de prestația jucătorilor cu experiență din lot: "Mă gândesc din ce în ce mai serios să revin la filozofia mea, de la anul cel târziu, să introducem cât mai mulți tineri în primul 11. Ne gândim deja la următoarea campanie de transferuri. Jucătorii au timp până în vară să demonstreze că merită să joace pentru acest club". 


Celelalte partide ale etapei: miercuri, ora 21: Pandurii - Steaua; vineri, ora 20.30: Dinamo - Astra Giurgiu. 


Clasament: 1. Astra Giur-giu (32 p), 2. Steaua Bu-curești (29 p), 3. Pandurii Târgu Jiu (29 p), 4. Dinamo București (27 p), 5. FC Viitorul (24 p), 6. ASA Târgu Mureș (20 p). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Martie 2016
Stire din Sport : Jucăm pentru Maria Rebeca!
Pagina a fost generata in 1.2391 secunde