Antrenorul secund al CVM Tomis Constanța:

"Ne vom concentra pe titlul național și Cupa României"

236
Vicecampioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanța, și-a reluat, săptămâna trecută, activitatea, în vederea începerii noului sezon din Divizia A.

Pe banca tehnică se află și fostul jucător al echipei constănțene, Erkan Togan, care a evoluat pe postul de universal, în sezoanele 2006-2007 și 2007-2008, iar acum s-a reîntors pe postul de antrenor secund.

"Desigur, sunt fericit că m-am reîntors la această echipă. Poziția mea s-a schimbat, am fost jucător iar acum antrenor secund. Împreună cu colegii mei, vă asigur că ne vom da silința să aducem cât mai multe victorii. Ne-am început antrenamentele acum câteva zile, și ne dorim să fim pregătiți atât pentru Liga Campionilor, cât și pentru campionatul intern. Primul pas va fi să ne finalizăm pregătirile, și să pășim cu dreptul în primele meciuri, pentru că vom avea partide dificile", a declarat Togan.

Meciuri dificile în Liga Campionilor

CVM Tomis se află întro grupă de "foc" în Liga Campionilor, în care va trebui să depună mult efort pentru a obține victorii. Aceștia urmează să debuteze, pe 23 octombrie, contra Dinamo Moscova.

"În Liga Campionilor ne aflăm întrun grup cu echipe de top. Ne vom confrunta cu trei echipe bune, care au mai multă experiență decât noi întro asemenea competiție. Cu toate acestea, ne vom concentra, în principal, pe titlul național și Cupa României", ne-a mai spus Erkan Togan.

Elevii lui Radovan Gacic se află în Grupa E, cu Dinamo Moscova, PGE Skra Belchatow și Fenerbahce Grundig Istanbul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4249 secunde