Neymar l-a vizitat pe Pele la spital

1211
Neymar l-a vizitat pe Pele la spital - fotbalbrazilia-1554811730.jpg

Articole de la același autor

Fotbalistul brazilian Neymar Jr l-a vizitat pe compatriotul său Pele, spitalizat la Paris din data de 3 aprilie pentru o infecție urinară, a anunțat atacantul clubului Paris Saint-Germain prin intermediul unei fotografii postate pe contul său de Instagram, informează AFP.

În poza respectivă, fără dată, Neymar apare lângă patul legendarului său compatriot, vizibil în formă, îmbrăcat în civil însă pe patul de spital. Cei doi erau zâmbitori și și-au strâns mâinile.

Fotografia, postată luni seara în jurul 20,30, relansează zvonurile legate de externarea fostului idol brazilian, a cărei dată rămâne încă incertă, de la spitalul american din Neuilly, o clinică pentru celebrități de la periferia Parisului unde a fost internat de miercurea trecută.

Pele a rămas în spital din motive de "precauție", a anunțat, duminică seara, consilierul său. Totodată, spitalul nu a dat publicității niciun comunicat legat de externarea fostului mare fotbalist în vârstă de 78 de ani.

După ce anunțase sâmbătă că Pele va reveni luni în Brazilia, consilierul fostului jucător a adăugat că noi analize au fost efectuate duminică pentru a determina dacă și când va fi posibilă externarea sa. Pele afirmase vineri că se simte mai bine după un tratament cu antibiotice.

Brazilianul a fost internat la o zi după întâlnirea sa în capitala Franței cu internaționalul francez Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain).

Sănătatea șubredă a celui supranumit "O Rei" (Regele), singurul jucător care a câștigat de trei ori Cupa Mondială (1958, 1962 și 1970), este un subiect de îngrijorare în mod constant.

Întâlnirea cu Mbappe trebuia să aibă loc inițial în luna noiembrie, dar a fost anulată din motive de sănătate, întrucât brazilianul nu era în "condiții optime pentru a călători".

El a apărut de mai multe ori în cursul anului trecut în scaun rulant.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3429 secunde