Niciun top fără constănțeni! Cristian Pletea, de neoprit

155
Niciun top fără constănțeni! Cristian Pletea, de neoprit - niciun-1479831971.jpg

Articole de la același autor

În week-end, la Câmpulung, s-au desfășurat două dintre cele mai importante competiții naționale rezervate tinerilor jucători de tenis de masă din România: Cupa României pentru juniori l și Campionatul Național de tineret, nou prilej de a străluci pentru sportivii constănțeni. 


Speranța tenisului de masă românesc, Cristian Pletea (16 ani), a reușit să urce pe podium în toate cele patru probe în care a concurat. Prima medalie a fost cucerită în proba de simplu a Cupei României de juniori l, unde sportivul de la LPS "Nicolae Rotaru" și-a spulberat adversarii rând pe rând, în drumul către aur. Apoi, s-a dat startul Campionatului Național de tineret, competiție în care Pletea și-a continuat recitalul. O nouă medalie de aur a fost obținută în proba de dublu mixt, alături de Adina Diaconu, de la CSM Slatina, după o finală împotriva colegului său Paul Mladin. Tot la dublu mixt, Bogdan Postudor (CS Farul) și Mihaela Plăeașu (LPS "Nicolae Rotaru") au câștigat bronzul.
 
Cristi Pletea nu a avut același succes și în proba masculină de dublu, acolo unde, alături de Alexandru Manole (CS Pristavu Câmpulung) a pierdut finala împotriva perechii Florin Spelbuș (CS Pristavu Câmpulung)/Andrei Flamand (CSM Bistrița). Și de data aceasta, podiumul a fost completat tot de constănțeni, datorită evoluției foarte bune avute de cuplul Antonio Pletea (CS Top Star)/Bogdan Postudor, dar și de Paul Mladin, care a evoluat alături de Dragoș Oprea, legitimat la CSM Buzău. 


Bijuteria coroanei a fost medalia de aur obținută în proba de simplu, acolo unde, în ultimul act, a dispus de Florin Spelbuș. Fratele său, Antonio Pletea, s-a clasat pe ultima poziție a podiumului. 


Și în confruntările din proba feminină de simplu s-a remarcat o sportivă de la malul mării. Alina Zaharia (LPS "Nicolae Rotaru") a luat argintul, după ce a fost înfrântă în ultimul act de Adina Diaconu (CSM Slatina), membră a lotului național de senioare a României. 


Delegația sportivilor din Constanța a fost coordonată de către Stelian Hașoti, antrenor la LPS "Nicolae Rotaru".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5844 secunde