Nicolae Dică este aproape convins să semneze cu FCSB. Fostul fotbalist din Ghencea are parte de susţinerea suporterilor

152
Nicolae Dică este aproape convins să semneze cu FCSB. Fostul fotbalist din Ghencea are parte de susţinerea suporterilor - yz0xjmhhc2g9ywrmotu0nzc3njm1nwex-1658820848.jpg

Articole de la același autor

Gigi Becali (64 de ani) speră ca Nicolae Dică să preia astăzi postul rămas liber după demisia lui Toni Petrea (47 de ani) la finalul partidei Rapid-FCSB 0-2.

Cei doi au purtat o rundă de discuţii luni seară, la Becali acasă, şi este greu de crezut că Dică, fără angajament de la plecarea de la echipa naţională, va refuza.

Fostul secund al lui Mirel Rădoi a fost "principal" al formaţiei roş-albastre între iunie 2017 şi decembrie 2018, perioadă în care echipa a obţinut ultima performanţă externă a clubului, anume primăvara europeană.

Din informaţiile apărute luni, chiar Nicolae Dică (42 de ani) spunea că este convins în proporţie de 80 la sută să preia echipa, dar afirmaţiile liderului galeriei de la FCSB lasă de înţeles că lucrurile sunt stabilite deja.

Fanii de la Peluza Nord, prin vocea liderului lor, Gheorghe Mustaţă, sunt mulţumiţi dacă Dică va fi alesul lui Gigi Becali, dar îi cer antrenorului să-şi impună câteva puncte de vedere înainte să semneze înţelegerea. Printre altele, Becali să nu mai critice în public jucătorii foarte tineri.

"Dică va fi primit așa cum merită să fie un mare stelist. Dică a spus mereu că Steaua (n.r. FCSB) este echipa din Liga 1. Pentru ca noi să fim total de partea lui, Dică trebuie să negocieze corect contractul cu Gigi. Altfel, să-și asume.

Acele ieșiri publice (n.r. ale lui Gigi Becali) pot dauna unor tineri de 20 și ceva de ani. Îi poate critica în privat, nu la televizor. Pentru noi, Dică e un mare stelist. Este memorabil comentariul cu golul lui de la Kiev, în Champions League.

Pentru Peluza Nord, meciul de joi (n.r. FCSB-Saburtalo) este de totul sau nimic. Jucătorii trebuie să treacă examenul. Liniștea depinde de jocul din Conference. Dacă vor suferi o nouă umilință nu cred că voi mai putea ține suporterii alături de mine, în peluză. Să ne arate că sunt fotbaliști, că de jucători suntem sătui.

Dacă nu se califică joi, să se lase de acest sport. Nu au ce căuta la această echipă", a declarat Mustaţă la Realitatea Sportivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2976 secunde