Campionatele Europene de gimnastică de la Milano

Concurs Nicolae Forminte promovează o debutantă: Diana Chelaru

370

Articole de la același autor

Delegația României care va participa la Campionatele Europene individuale de gimnastică, turneu care se va desfășura la Milano (Italia), în perioada 2-5 aprilie, va avea drept obiectiv obținerea a una-două medalii și două clasări pe locurile 4-6.
"Ținând cont de faptul că nu am semnat, încă, un contract cu MTS, obiectivele au fost stabilite la nivel de federație, iar săptămâna viitoare, în ședința Comitetului Executiv, vor fi supuse aprobării. Componența loturilor a fost deja transmisă forului european, conform regulamentelor, și doar o nedorită accidentare ar putea produce modificări", a declarat secretarul general al Federației Române de Gimnastică, Mircea Apolzan.
Lotul feminin, antrenat de Nicolae Forminte, Liliana Cosma și Marius Vintilă, va fi format din Sandra Izbașa, Anamaria Tămârjan, Diana Chelaru (o debutantă în competițiile de senioare) și Gabriela Drăgoi.
Lotul masculin va fi compus din Daniel Popescu, Răzvan Șelariu, Robert Stănescu, Marius Berbecar, Flavius Koczi și Alin Jivan. Antrenori - Nicușor Pascu, Ștefan Gal și Ioan Suciu.
Delegația tricoloră va pleca la Milano pe 29 martie și va fi condusă de Nicolae Vieru.
"Campionatul European este foarte important. Este prima mare competiție din noul ciclu olimpic și cu noile coduri de punctaj. De obicei, în primul an după Jocurile Olimpice, se văd schimburile de generații", a avertizat Apolzan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9073 secunde