RCJ Farul și Constructorul-Cleopatra își verifică forțele cu Yenisei Krasnoyarsk

404

Articole de la același autor

Echipa de rugby Yenisei Krasnoyarsk vine, săptămâna viitoare, pe litoral, unde va petrece un stagiu de pregătire de 10 zile. În acest timp, va susține și câteva partide amicale.
Primul meci este programat pentru data de 23 martie, în care adversară îi va fi Constructorul-Cleopatra, formație care, pentru acest test, se va întări cu o serie de jucători de la RCJ Farul. A doua partidă urmează să se dispute pe 25 sau 27 martie, contra Farului, oaspeții fiind cei care vor hotărî data, când ajung la Constanța. În funcție de starea vremii, se va decide stadionul care va găzdui întâlnirile, cel din "Badea Cârțan" sau cel din str. Primăverii.
Yenisei Krasnoyarsk ocupă locul trei în campionatul Rusiei și are obiceiul de a se antrena, în perioada inter-competițională, în străinătate, printre destinațiile preferate numărându-se Africa de Sud și România. Mare parte dintre componenții lotului fac parte din naționala Rusiei și au jucat, recent, la București, învingându-i (28-19) pe "stejari". Din câte se pare, rușii sunt interesați și de un amical cu Dinamo.
Altfel, de la antrenamentele Farului lipsesc, în aceste zile, mulți jucători. Bogdan Petreanu (linia a 2-a) și Petre Zapan (pilier) au fost operați, după o ruptură a ligamentelor încrucișate, neo-zeelandezul Ben Aoina se află la București și va suporta, la rându-i, o intervenție chirurgicală, iar Daniel Carpo, Cătălin Nicolae, Ionuț Puișoru și Cristian Munteanu sunt la loturile echipelor naționale, de seniori, respectiv U20. Lipsesc și georgienii Bidzina Shamkharadze, Irakli Natriashvili și Kakha Uchava, convocați la naționala țării lor.
***
Federația Română de Rugby a validat, ieri, candidaturile pentru funcțiile de președinte, vicepreședinte și membru în biroul federal.
Conform site-ului rugby.ro, patru candidați au intrat în cursa pentru șefie: Gheorghe Vărzaru, Alin Petrache, Mircea Paraschiv și Eugeniu Ștefan. Pentru postul de vicepreședinte, sunt 11 candidaturi, în timp ce, pentru postul de membru al biroului federal, sunt 22 de candidați, pe listă figurând și Elena Frîncu, directorul executiv al DSJ Constanța.
Adunarea Generală de Alegeri va avea loc pe 8 aprilie, la sediul FRR.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8418 secunde