Nicolae Stanciu: „Ar fi extraordinar să sărbătorim o calificare la EURO cu 50.000 de oameni în tribune”

172
Nicolae Stanciu: „Ar fi extraordinar să sărbătorim o calificare la EURO cu 50.000 de oameni în tribune” - stanciu-euro-1699883695.jpg

Articole de la același autor

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Nicolae Stanciu, a afirmat, luni, într-un interviu difuzat pe canalul de YouTube al Federaţiei Române de Fotbal, că ar fi extraordinar ca tricolorii să poată sărbători calificarea la EURO 2024, pe Arena Naţională, la meciul cu Elveţia, alături de 50.000 de suporteri.

„O calificare ar însemna totul pentru mine. Visul meu cel mai mare este să reuşim să ne calificăm, să ducem România la EURO, având în vedere că au trecut opt ani de la precedenta ediţie la care am fost prezenţi. Să fiu pe teren din postura de căpitan este mai mult decât mi-aş fi putut imagina vreodată. Mai avem aceste două meciuri, ştim toţi ceea ce înseamnă, cunoaştem importanţa lor şi cred că încă de la începutul campaniei suntem pregătiţi, ştim ce vrem, unde vrem să ajungem, şi aşa vom fi şi la ora meciului cu Israel şi la meciul cu Elveţia. Ne dorim ca la finalul meciului cu Elveţia să le facem o bucurie fanilor. Ştiu că s-au epuizat toate biletele, ar fi ceva extraordinar să sărbătorim o calificare cu 50.000 de oameni în tribună”, a declarat Stanciu.

El spune că prezenţa la EURO 2024 trebuie să rămână obiectivul principal al echipei pregătite de Edward Iordănescu, contând mai puţin dacă va reuşi să rămână neînvinsă până la finalul preliminariilor.

„Ştim cât am muncit pentru a avea aceste rezultate, îmi doresc să rămânem neînvinşi şi după aceste două meciuri, dar grupa este mai complicată, rezultatele sunt mai ciudate. Ceea ce contează este să ne calificăm, nu contează atât de mult dacă vom rămâne neînvinşi. Cred că ăsta este scopul final, să fim la european la anul”, a mai spus Nicolae Stanciu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3187 secunde