Noi detalii despre transferul lui Florin Tănase de la FCSB! Impresarul Victor Becali face anunțul momentului despre negocierile cu arabii

231
Noi detalii despre transferul lui Florin Tănase de la FCSB! Impresarul Victor Becali face anunțul momentului despre negocierile cu arabii - agfzad05zmm0ywi1ogmwmzfhmtqxymyz-1641393817.jpg

Articole recomandate

Florin Tănase (27 de ani) e principalul produs de export de la FCSB în acest moment. Mai multe echipe s-au interesat de serviciile acestuia, însă pe ultima sută de metri părea că transferul fotbalistului s-a blocat.

Victor Becali a vorbit pentru ProSport despre transferul lui Florin Tănase de la FCSB și susține că plecarea acestuia nu este blocată definitiv.

Căpitanul lui FCSB ar fi dorit de Al Nasr, care e gata să îi dea un salariu important, dar negocierile se mișcă anevoios.

„Transferul lui Florin Tănase nu e picat!”

Gigi Becali ar fi vrut ca afacerea să se parafeze rapid pentru că fotbalistul are o clauză de 3 milioane de euro, ceea ce obligă clubul să îi dea drumul automat când e achitată, și să aibă timpul necesar pentru a găsi un înlocuitor din Liga 1.

„Transferul lui Florin Tănase nu e picat, dar nici rezolvat. Nu a venit încă ofertă concretă. Asta e situația acum. În acea zonă (n.r. zona arabă) lucrurile se mișcă un pic mai greu. Așteptăm și vedem ce se va întâmpla, știm că începe pregătirea, dar nu depinde de noi”, a declarat Victor Becali pentru ProSport.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.346 secunde