Noul antrenor al FC Farul este Marius Șumudică

1317
Noul antrenor al FC Farul este Marius Șumudică - bc0308d39492ce39052c903d8ccacdbe.jpg
Ultima dată la CSM Ploiești, "Șumi" are ca obiectiv promovarea imediată, iar apoi construirea unei echipe care să nu aibă emoții cu retrogradarea din Liga 1.

Conducerea FC Farul a bătut ieri palma cu antrenorul Marius Șumudică (38 ani), care va fi principalul "marinarilor" în următorii doi ani. Pe lângă "Șumi", oficialii constănțeni au avut și alte variante, precum Dorinel Munteanu, Lăcătuș, Marin Barbu, se pare că și Nicolo Napoli, dar, în cele din urmă, s-au oprit la fostul atacant rapidist, ultima dată consilier sportiv la CSM Ploiești (actuala Astra).
"Marius este tehnicianul nostru. Pentru primul sezon, obiectivul e clar, promovarea în Liga 1, iar în anul al doilea construirea unei echipe care să nu aibă emoții la retrogradare", a declarat, pentru "Cuget Liber", Mircea Crainiciuc, numărul unu în noua schemă executivă a Farului.
Până acum, Șumudică a pregătit echipele Inter Gaz, Rapid II, Rocar, Dodu București, Progresul și CSM Ploiești. La Progresul, de unde a plecat din cauza dificultăților financiare, a încheiat turul Ligii a 2-a pe poziția secundă, promovabilă, la două puncte în spatele Ceahlăului. De la CSM Ploiești, echipă care a promovat în Liga 1, a demisionat cu o lună înainte de încheierea campionatului, acuzând că, după venirea la echipă a lui Ion Moldovan, atribuțiile tehnice i-au fost drastic reduse. De asemenea, a fost în cărți și pentru banca tehnică a Rapidului.
"Discuțiile cu domnii Crainiciuc și Giani Nedelcu (n.n. - noul patron al Farului) au fost încununate de succes. Voi antrena o echipă de tradiție din fotbalul românesc, cu care vreau să promovez imediat. Provocările și obiectivele înalte au fost mereu pe placul meu, indiferent de formațiile la care m-am aflat. Am primit asigurări că voi avea liniște, iar problemele financiare vor lipsi", a spus noul antrenor constănțean.
Echipa tehnică de la Farul a lui Șumudică va fi anunțată astăzi, antrenorul de portari Constantin Gârjoabă fiind înștiințat ieri că va rămâne și în noua formulă. În prima parte a zilei de azi, echipa demarează pregătirile, jucătorii fiind chemați la stadion la ora 10, iar după-amiază, de la ora 18, începe Adunarea Generală, în care, printre altele, va fi validat protocolul de preluare a clubului de către omul de afaceri Giani Nedelcu. După ședință, noii conducători ai clubului susțin o conferință de presă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 06 Iulie 2009
Stire din Sport : Transferul vieții
Pagina a fost generata in 1.8191 secunde