Ucraina - România, în recalificările Cupei Mondiale 2011 la rugby

Nu vor să doboare recorduri de scor, ci o simplă victorie

3603
Antrenorul reprezentativei de rugby a României, Romeo Gontineac, a declarat, într-o conferință de presă, că obiectivul principal al "stejarilor" este calificarea la Cupa Mondială 2011.
"Nu îmi propun ca echipa să doboare vreun record de scor cu Ucraina, ci doar să câștige cele două partide, pentru a accede în faza următoare a recalificărilor. Este o enormă onoare pentru mine să conduc naționala. Șansele mele depind de jucători și sunt convins că și lor le este foame de glorie și vor să meargă la Cupa Mondială", a spus Gontineac.
La rândul său, neozeelandezul Steve McDowell, responsabil de pregătirea pachetului de înaintare, a mulțumit președintelui FRR, Alin Petrache, pentru încrederea acordată și a menționat că abia așteaptă să lucreze cu Romeo Gontineac.
În cadrul aceluiași eveniment, căpitanul formației tricolore, Ionuț Dimofte, a spus că jucătorii doresc să rămână la același nivel la care s-au prezentat în Cupa Europeană a Națiunilor: "Suntem motivați, mergem în Ucraina să câștigăm. Cred că ne vom califica la Cupa Mondială".
România întâlnește, mâine, la Kiev, naționala Ucrainei, în primul meci din recalificările pentru Cupa Mondială. Returul va avea loc în data de 5 iunie, la Botoșani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3104 secunde