O jucătoare de tenis de la Australian Open a fost îngenuncheată de fumul produs de incendiile de vegetație

190
O jucătoare de tenis de la Australian Open a fost îngenuncheată de fumul produs de incendiile de vegetație - tenis-1579025638.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea slovenă Dalila Jakupovic a fost forțată să abandoneze partida disputată în calificări la Australian Open din cauza fumului provocat de incendiile de vegetație care afectează orașul Melbourne, informează Business Insider.


Jakupovic a izbucnit într-o criză de tuse din cauza aerului greu de respirat din orașul australian și a fost nevoită să părăsească terenul.


Jucătoarea slovenă juca împotriva elvețiencei Stefanie Vogele, când a căzut în genunchi din cauza unei crize de tuse și a fost escortată de pe teren.


Fumul a afectat atât de mult calitatea aerului încât partidele din calificările Australian Open au fost amânate marți după-amiază.


Statul australian Victoria se confruntă în ultimele săptămâni cu incendii violente de vegetație, care au provocat degajări mari de fum ce s-au abătut asupra orașului Melbourne.


Calitatea aerului în anumite părți din Melbourne a atins niveluri periculoase, iar locuitorii au fost sfătuiți să rămână în case.


Incendiile de vegetație cu care confruntă Australia în ultima perioadă ar putea fi cele mai grave din istorie, milioane de hectare de teren fiind afectate. Peste 28 de oameni și peste 1 miliard de animale și-au pierdut viața începând cu luna septembrie din 2019.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2737 secunde