O lume întreagă, cutremurată de vestea decesului fiicei lui Luis Enrique

1321
O lume întreagă, cutremurată de vestea decesului fiicei lui Luis Enrique - nguyotdlogm3mgq4mwq0mjlindjmmjuy-1567156655.jpg

Articole recomandate

Fostul selecționer al echipei Spaniei, Luis Enrique, care a părăsit postul în luna iunie din "motive familiale", a anunțat joi seara decesul fiicei sale Xana, în vârstă de doar nouă ani, din cauza unui cancer osos.

"Fiica noastră Xana a decedat în această după-amiază la vârsta de 9 ani, după ce a luptat timp de cinci luni pline contra unui osteosarcom", un cancer osos foarte agresiv, a scris antrenorul pe contul său de Twitter.

Numit în vara lui 2018 la cârma "la Roja", Luis Enrique a fost înlocuit în luna iunie de secundul său Roberto Moreno.


Zeci de mii de mesaje de susținere, după ce Luis Enrique a anunțat decesiul fiicei sale, Xana

După anunțul morții fiicei sale, Luis Enrique a primit numeroase mesaje de susținere.

"Mister, toată susținerea și afecțiunea noastră, ție și familiei. Nu sunt cuvinte, dar noi vom fi mereu alături", a transmis căpitanul echipei Spaniei, Sergio Ramos.

"Fie ca Xana să se odihnească în pace", a scris, la rândul său, atacantul clubului Atletico Madrid, Alvaro Morata, într-un mesaj postat pe Twitter.

Președintele Federației spaniole de fotbal, Luis Rubiales, dar și marile rivale ale fotbalului spaniol, Barcelona și Real Madrid, au transmis, de asemenea, mesaje de condoleanțe selecționerului.

David Silva, Pepe Reina, Chris Smalling, Cesar Azpilicueta, Dani Parejo, Thiago Alcantara, Sergio Busquets, Luis Garcia, Munir, Marc Bartra sunt doar câțiva dintre fotbaliștii care au postat mesaje de susținere.

Întreaga lume a fotbalului este șocată de vestea decesului micuței, iar postarea lui Luis Enrique a strâns zeci de mii de reacții: peste 40.000 de comentarii și peste 56.000 de redistribuiri, scrie digisport.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.741 secunde