O medalie la Mondiale, cadoul dorit de Forminte de ziua sa

271
Nicolae Forminte, antrenorul coordonator al lotului feminin de gimnastică al României, speră ca fetele să-i facă un cadou frumos, o medalie, pe 17 octombrie, în prima zi a finalelor pe aparate de la Campionatul Mondial de la Londra, zi în care va sărbători 53 de ani.
"Mi-aș dori ca, de ziua mea, să obțin un cadou frumos de la fete, pe 17 octombrie, la primele finale pe aparate. Dacă fetele cele mari au lucrat în salturi, din cauza problemelor de sănătate, exercițiile lor nu au crescut în dificultate, pentru asta îți trebuie o pregătire continuă", a declarat tehnicianul constănțean.
În absența liderului Sandra Izbașa, cucerirea unei medalii a devenit o misiune dificilă pentru cele patru sportive (Anamaria Tămîrjan, Diana Chelaru, Ana Porgras și Gabriela Drăgoi) ce ne vor reprezenta la Londra. Forminte așteaptă, însă, cu optimism al doilea an din ciclul olimpic, în care va beneficia de aportul unui nou val de talente, în frunte cu Amelia Racea, câștigătoarea a șapte medalii la Festivalul Olimpic al Tineretului European.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2124 secunde