CS Cleopatra - Olimpia, în Divizia Națională de rugby juniori U19

Luați punctele, luați și bonusul!

753
Luați punctele, luați și bonusul! - 2ac1b0007c47d872b3298cf2c02e2926.jpg
După două victorii și un week-end de "vacanță", echipa de rugby CS Cleopatra țintește cel de-al treilea succes din actuala stagiune a Diviziei Naționale de juniori sub 19 ani. Constănțenii sunt deciși să nu lase Olimpiei nici măcar punctul bonus.

Victoriile aduc victorii. Regula nescrisă a sportului se vrea confir-mată și la partida dintre CS Cleopatra și Olimpia București, în care formația de pe litoral dorește să obțină maximum de puncte posibil.
"Am bătut Unirea Iași și Metrorex-ul, acum e rândul Olimpiei. Deși suntem favoriți, abordăm întâlnirea cu aceeași seriozitate, pentru că nu mai există meciuri ușoare sau grele. Ne-am propus să câștigăm toate partidele de acasă, cu tot cu bonus, așa că trebuie să marcăm cel puțin patru eseuri", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.
În ultimele două săptămâni, formația constănțeană și-a intensificat programul de pregătire, jucătorii efectuând, zilnic, două antrenamente.
Tehnicienii Marian Udroiu și Marian Nache ar putea începe meciul cu Olimpia cu următorul XV: Cantoneru, Coman, Ariton, Panait, Neacșu, Andrei, Vâlceanu, Stoica, G. Radu, Stătulescu, Badea, Cristea, Barbu, Dinu și Stan. Eventualele modificări și jucătorii de rezervă se vor stabili după antrenamentul de astăzi.
Deseară, echipa intră în cantonament la Mamaia. Partida cu Olimpia se va juca sâmbătă, de la ora 13.00, pe stadionul din "Badea Cârțan".
"Cunosc foarte bine echipa Olimpiei, s-a mai întărit față de sezonul precedent, dar, cu toate acestea, nu ne facem probleme și sunt convins că vor câștiga la diferența necesară adjudecării și punctului bonus, mai ales că ne vom putea baza, în premieră, pe doi jucători de valoare, internaționalii Neacșu și Ariton", a declarat antrenorul Marian Udroiu.
***
Zece jucători de la CS Cleopatra au fost convocați la acțiunea de selecție finală pentru constituirea lotului național de juniori Under 19 al României. Trialul va avea loc la București, în zilele de 14 și 15 octombrie.
Rugbiștii care aspiră la tricourile "stejăreilor" sunt Ariton, Istrate, Mototolea, Neacșu, Panait, Badea, Stătulescu, L. Filip, Cristea și Stoica.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2202 secunde