HC Minaur Baia Mare - HCM Constanța, în Liga Națională de handbal masculin

Odinioară era derby, acum e David vs. Goliat

1700
Odinioară era derby, acum e David vs. Goliat - 03d95b3e995a531f3fbfeaa827cb7efd.jpg
Ceea ce altădată reprezenta un derby al campionatului, HC Minaur - HCM Constanța s-a transformat, între timp, într-un meci cu favorită certă: echipa de pe litoral. Băimărenii sunt amenințați cu retrogradarea și, cel puțin teoretic, nu pot emite pretenții.

O echipă de Liga Campionilor (HCM Constanța) și una din care a mai rămas doar numele (HC Minaur) se află față în față, astăzi, în sala "Lascăr Pană" din Baia Mare, într-o întâlnire contând pentru etapa a 20-a a Ligii Naționale de handbal masculin.
Părăsită de autoritățile locale, de sponsori și chiar de antrenorul Ion Crăciun, echipa maramureșeană a ajuns pe locul 11, cu 11 puncte, și așteaptă o minune pentru a evita retrogradarea. De partea cealaltă, HCM (1, 34 p) își dorește o victorie care să o distanțeze în clasament de principala urmăritoare, Reșița lui Aihan Omer.
În lotul campioanei României, pregătit de Zoran Kurteș și Eden Hairi nu sunt probleme deosebite, Toma și compania neconcepând să părăsească terenul înfrânți.
Meciul HC Minaur Baia Mare - HCM Constanța începe la ora 18.00, fiind transmis în direct de Digi Sport Plus. Arbitrează brigada arădeană Fînață / Moldoveanu.
Etapa viitoare, HCM Constanța are liber, în urma retragerii din campionat a echipei CSM Medgidia.
v v v
Tot astăzi, de la ora 16.00, la Râmnicu Vâlcea, se joacă meciul dintre campioana Oltchim și HC Dunărea Brăila, restanță din etapa a 19-a a Ligii Naționale de handbal feminin.
Mai mult ca sigur, victoria va reveni formației gazdă, iar acest rezultat va avantaja, cât de puțin, pe CS Tomis Constanța, care se află în luptă cu Dunărea Brăila pentru un loc de cupă europeană.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Martie 2010
Stire din Sport : Ultimul tren spre Europa
Pagina a fost generata in 0.8404 secunde