Ogăraru și Semedo, întăririle Stelei pentru Liga Campionilor

296

Articole recomandate

Fundașul român de la Ajax Amsterdam, George Ogăraru, a fost împrumutat pentru un sezon la Steaua, după cum a confirmat, ieri, patronul Stelei, Gigi Becali.
Ogăraru a fost anunțat de antre-norul Ajax-ului, Marco van Basten, că nu mai face parte din planurile sale pentru noul sezon. Pe de altă parte, antrenorul Stelei, Marius Lăcătuș, a declarat că și-l dorește pe jucător la Steaua, iar acesta, la rândul lui, a spus că acceptă o revenire la formația din Ghencea. Oficialii Stelei au purtat tratative cu jucătorul, s-au înțeles cu acesta, însă au fost anumite probleme cu gruparea olandeză, în ceea ce privește împrumutul, dar și salariul fotbalistului.
Ogăraru are 28 ani și este jucătorul lui Ajax din 2006, el transferându-se la formația olandeză chiar de la Steaua, tranzacție în urma căreia steliștii au încasat 3,3 milioane de euro.
Celălalt transfer reușit de clubul din Ghencea este cel al lui Antonio Semedo, fostul atacant al CFR-ului urmând a îmbrăca tricoul roș-albastru în următorii patru ani. Ambii jucători au fost înscriși pe lista trimisă la UEFA și vor putea evolua pentru Steaua în Liga Campionilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6492 secunde