Oină / Din biserică, direct pe teren! Mire şi mireasă, la Cupa Federaţiei

130
Oină / Din biserică, direct pe teren! Mire şi mireasă, la Cupa Federaţiei - 24134940149475677885936858857464-1630934092.jpg

Articole de la același autor

Pe parcursul Cupei Federaţiei, organizată la Frasin, echipele de oină au avut ca oaspete proaspăta familie Lupaşcu, imediat după ce a depus jurământul de credinţă la una dintre frumoasele mănăstiri din zona Bucovinei.

Alina şi Lucian au avut ocazia să fie iniţiaţi în oină, fiecare lovind mingea din prima încercare, spre bucuria celor prezenţi.

Alina (fostă Balaţchi) este una dintre cele mai active persoane care păstrează tradiţiile româneşti în străinătate, fiind stabilită de peste 15 ani în Londra. Este implicată în diferite proiecte de unire a românilor din diaspora, unde a reuşit să promoveze, cu mare drag, tradiţiile româneşti, cu un accent deosebit pe cele din Bucovina natală.

„În acest context, a acceptat invitaţia federaţiei de a participa la promovarea oinei peste hotare, fapt pentru care îi mulţumim şi pe această cale!

Mulţumim multe celor doi miri pentru faptul că au fost prezenţi la evenimentul nostru, acordând oinei câteva minute din cea mai importantă zi din viaţa lor”, a transmis preşedintele Federaţiei Române de Oină, constănţeanul Nicolae Dobre.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Oină 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5359 secunde