Olimpism / Iubitorii de sport, provocaţi la o competiţie inedită

122
Olimpism / Iubitorii de sport, provocaţi la o competiţie inedită - olimpism-1601368728.jpg

Articole de la același autor

Toyota România, partener oficial al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a dat startul unui concurs în care îi încurajează pe toţi iubitorii de sport să împărtăşească, din experienţele personale, propria depăşire a imposibilului.

Competiţia lansată în cadrul campaniei locale „Start Your Impossible” se derulează pe pagina de Facebook a Toyota România şi este recompensată cu trei seturi de premii, informează cosr.ro.

Vor fi trei câştigători ai premiului I, care constă în câteva mici surprize şi într-o întâlnire (virtuală, din considerente de pandemie) cu unul dintre cei trei mari sportivi care fac parte din campanie - Laura Coman, Alina Dumitru şi Marian Drăgulescu.

Vor fi şase premii II, constând în sesiuni de life coaching, şi zece premii III, reprezentând „kit-uri de campion” (articole inscripţionate cu însemnele parteneriatului Toyota cu Comitetul Intrenaţional Olimpic & Comitetul International Paralimpic).

Cei care doresc să intre în competiţie vor trebui să povestească o întâmplare personală în care şi-au depăşit limitele sau au realizat un lucru imposibil într-un comentariu la postările dedicate concursului de pe pagina de facebook a Toyota România, www.facebook.com/ToyotaRomania.

Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi, în data de 8 octombrie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4907 secunde