Olimpism / Mihai Covaliu, întâlnire online cu preşedintele CIO, Thomas Bach

97
Olimpism / Mihai Covaliu, întâlnire online cu preşedintele CIO, Thomas Bach - 24391633962531350280948333478949-1633439341.jpg

Articole de la același autor

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, a participat la o întâlnire online în care Thomas Bach, președintele Comitetului Internațional Olimpic, împreună cu Juan Antonio Samaranch, președintele Comisiei de Coordonare a Jocurilor Olimpice de Iarnă Beijing, au discutat despre participarea delegațiilor la competiția de peste patru luni.

La discuții au participat din partea COSR: Florin Mișcă - Șef Misiune Beijing 2022, Dragoș Tătaru - Director Departament Sport, Cristian Butariu - Director Departament Relații internaționale și Comunicare și Liliana Dorneanu - Expert Sportiv Departamentul Sport.

Temele principale discutate în timpul întâlnirii au vizat condițiile legate de participarea sportivilor și oficialilor la întrecerile din China. Cele mai multe întrebări au fost legate de transport, măsurile sanitare și politica de vaccinare, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Thomas Bach a informat Comitetele Olimpice Naționale (NOC) despre măsurile discutate în cadrul ultimei şedinţe a Comitetului Executiv al CIO. Acesta le-a prezentat celor care au participat la discuțiile online principiile propuse de Comitetul de Organizare Beijing 2022.

Aceste principii se bazează pe consultări extinse cu experți internaționali și autoritățile chineze, precum și pe experiența părților interesate olimpice.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6201 secunde