Olimpism / Thomas Bach, mesaj de condoleanțe pentru Mișcarea Olimpică din România, după decesul lui Patzaichin

116
Olimpism / Thomas Bach, mesaj de condoleanțe pentru Mișcarea Olimpică din România, după decesul lui Patzaichin - 24166647661182877315795645147127-1631278470.jpg

Articole de la același autor

Președintele Comitetului Internațional Olimpic, Thomas Bach, a transmis un mesaj de condoleanțe pentru Mișcarea Olimpică din România și pentru familie, după dispariția lui Ivan Patzaichin, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Mihai Covaliu, președinte COSR, a primit scrisorile de condoleanțe de la Thomas Bach în care sunt evidențiate dimensiunea sportivă a marelui campion român și moștenirea incomensurabilă pe care acesta a lăsat-o sportului românesc și mondial.

Redăm scrisoarea adresată COSR:

„Domnule Președinte, drag prieten,

Am aflat cu mare tristețe de decesul lui Ivan Patzaichin.

Transmit condoleanțele mele sincere dumneavoastră și Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Comunitatea olimpică deplânge pierderea acestui sportiv olimpic extraordinar. Cu trecerea în neființă a lui Ivan Patzaichin, lumea sportului a pierdut un campion olimpic de marcă și unul din cei mai mari canoiști care au lăsat o moștenire remarcabilă istoriei olimpice. Pe durata carierei sale impresionante rezultatele sale au insuflat multora dragostea pentru canoe, sportul pe care el l-a iubit atât de mult.

Vă rog să transmiteți familiei Patzaichin sentimentele mele cele mai calde și, odată cu acestea, scrisoarea de condoleanțe pe care o atașez separat pentru familia îndoliată.

Cu cele mai bune gânduri,

Thomas Bach”.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3547 secunde