Liga Campionilor la handbal feminin

Oltchim, repartizată în "grupa morții"

863
Oltchim, repartizată în
Ghinion teribil pentru echipa de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea, la tragerea la sorți a grupelor principale ale Ligii Campionilor, eveniment desfășurat, ieri, la Linz.
Campioana României a fost repartizată în Grupa 2 principală, alături de cele mai puternice adversare pe care ar fi putut să le întâlnească: Hypo Viena (Austria), Viborg (Danemarca) și HC Dinamo Volgograd (Rusia).
Din cealaltă grupă principală, fac parte Gyor ETO (Ungaria), Larvik HK (Norvegia), Krim Mercator Ljubljana (Slovenia) și HC Leipzig (Germania).
Datele la care se vor disputa partidele sunt: 6-7 februarie, 13-14 februarie, 20-21 februarie, 6-7 martie, 13-14 martie, 20-21 martie. Primul meci al Oltchim-ului va avea loc cu Hypo, în deplasare. Din fiecare grupă principală, se vor califica în semifinale primele două clasate.
"Avem adversari puternici, dar noi trebuie să jucăm și să ne calificăm. Fiecare echipă are șanse de calificare, nu e niciuna mai prejos. Nu cred că puteam avea parte de echipe mai ușoare, în această fază sunt calificate doar formațiile de valoare", a declarat antrenorul Oltchim-ului, Radu Voina.
v v v
Campioana României la handbal masculin, HCM Constanța, va susține, astăzi și mâine, trei partide de pregătire, în compania prim-divizionarei Bucovina Suceava. Meciurile se desfășoară la Sala Sporturilor, după următorul program: astăzi, de la orele 11.00 și 18.00; mâine, de la ora 11.00.
La sfârșitul săptămânii, formația antrenată de Zoran Kurteș și Eden Hairi se va deplasa la Bacău, pentru "dubla" amicală cu Știința, din 23 și 24 ianuarie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2010
Stire din Sport : Aduceți două puncte pe litoral!
Pagina a fost generata in 0.5232 secunde