La Mangalia, Jocurile Balcanice la yachting, ediția a 41-a

Concurs Onor la pavilion!

385

Articole de la același autor

Cea de-a 41-a ediție a Jocurilor Balcanice la yachting, competiție ce a revenit în România după 17 ani, a avut parte de o festivitate de deschidere superbă, la eveniment participând reprezentanți ai federației, Direcției pentru Sport a Județului Constanța, administrației locale, Poliției de Frontieră, Căpităniei Portului Mangalia
și mass-media, plus numeroși turiști.

"La deschiderea jocurilor, portul turistic Mangalia a îmbrăcat straie de sărbătoare și, în acordurile imnurilor naționale, au fost arborate pavilioanele țărilor participante: Cipru, Rep. Moldova, Grecia, Turcia, Bulgaria, Macedonia, Serbia și România. Spectacolul cu vele albe poate fi lesne urmărit de pe faleză și le urăm sportivilor vânt prielnic și mult succes", a declarat, pentru "Cuget Liber", prof. Dumitru Micu, membru al Asociației Județene de Yachting Constanța.
După înscrieri și măsurători ale velele folosite pentru propulsia ambarcațiunilor, ieri, la ora 14, s-a dat startul primei regate. Se concurează la patru clase - Laser, Finn, 470 și Optimist, în total, fiind zece regate. Poligonul de întreceri este "desenat" în rada portului Mangalia, către plajă, pe două trasee, unul pentru clasele olimpice, cel de-al doilea pentru clasa Optimist.
Jocurile se vor încheia duminică, 7 septembrie, ziua festivității de premiere. Vor fi întocmite două clasamente, unul Open, celălalt balcanic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8986 secunde