Camelia Voinea trage un semnal de alarmă:

"Ori avem lucrurile clare, ori ne strângem mâna prietenește!"

687

Articole de la același autor

Fosta mare gimnastă a Constanței și a României Camelia Voinea a ținut să tragă un semnal de alarmă cu privire la situația actuală din gimnastica românească. 


Țara noastră nu mai are rezultate notabile în sportul în care altădată făcea legea, iar la Jocurile Olimpice de la Tokyo, avem doar doi sportivi calificați: Marian Drăgulescu și Maria Holbură. 


Andreea Răducan și-a dat și ea demisia din funcția de președinte al Federației Române de Gimnastică, astfel că lucrurile nu sunt deloc roz pentru noi la acest capitol. 


"Spun exact ceea ce simt. Vreau să ne continuăm pregătirea la aceleași standarde cu aceeași dragoste și pasiune pentru gimnastică. Vreau să fac în țara mea gimnastică și să îmi fac treaba la clubul meu. Văd multe lucruri necurate și încurcate, tabere împărțite și oameni cu ambiții personale care trag doar pentru ei și nu pentru binele gimnasticii. Nu văd nicio dezvoltare rapidă. Sunt oameni cu două fețe. Una spun și alta fac. 


Sincer, în acest moment, eu nu văd niciun viitor pentru gimnastica românească. Nu îmi mai pot minți propriul copil și pe celelalte sportive pe care le pregătesc în momentul de față. Eu cred că am dat aproape tot gimnasticii prin implicarea mea maximă. Sistemul actual ce mi-a dat mie? Nu mai doresc să fiu mințită. Ori avem lucrurile clare, ori ne strângem mâna prietenește", a spus Camelia Voinea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5047 secunde