Pană ar putea lăsa FC Farul pentru Dacia Mioveni

978
1

Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că antrenorul Marian Pană a fost ofertat de o echipă din Liga I și ar putea părăsi corabia "marinarilor".

"Marian Pană a primit o ofertă de la Dacia Mioveni, iar noi i-am dat încuviințarea să poarte negocieri. Dacă se va materializa această ofertă, noi nu ne putem opune, mai ales că Dacia Mioveni joacă în Li-ga I. Însă, până ce lucrurile nu devin certe, nu vom demara căutările unui tehnician. Eu, personal, m-am înțeles foarte bine cu Marian Pană", a spus Marcel Lică.
Președintele executiv al Farului a adăugat că încă patru jucători vor părăsi echipa de pe litoral: "Am căzut de comun acord să reziliem contractele cu încă patru jucători - Gheorghe Badea, Marius Ștefoi, Marian Chehaia și Voicu Florea". Aceștia se alătură astfel celor patru care și-au reziliat anterior contractele cu FC Farul: Liviu Ștefan, Cornel Cernea, Ionel Posteucă și Ștefan Ciobanu, dar și celor doi indisciplinați, Ionuț Lupu și Tiberiu Păduraru.

"Nu se pune problema să retrogradăm!"
Marcel Lică a mai spus că, deși Farul ocupă locul 10, în retur se poate întâmpla orice.
"Nu se pune problema să retrogradăm. Scopul nostru este să câștigăm fiecare meci, astfel încât, la finalul sezonului, să fim în partea superioară a clasamentului. Nu uitați că Săgeata, care se află pe locul 2, are +2 în clasamentul adevărului, în vreme ce noi avem -2. Nu este o diferență prea mare, așa încât orice este posibil", a spus oficialul farist.



Comentează știrea

mishu
1 decembrie 2011
ce o sa rezolvam ?

ce o sa rezolvati daca tot dati jucatori afara? mai intai aduceti si la urma dati afara, ca o sa va treziti la un moment dat ca nu mai aveti jucatori sa intrati pe teren. ce aveti de gand? sa distrugeti echipa?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4352 secunde