FC Farul a pus pe liber trei jucători. Cine urmează?

1183
3
FC Farul a pus pe liber trei jucători. Cine urmează? - farul1314879083-1322648628.jpg
Locul 10 pe care îl ocupă FC Farul la finalul turului îi nemulțumește profund pe conducătorii "marinarilor".
Ieri, la sediul clubului, a avut loc o ședință în care a fost analizată evoluția echipei în turul de campionat. Președintele executiv Marcel Lică a declarat, pentru "Cuget Liber", că jocul a convins doar în prima parte a turului: "Ne-am declarat mulțumiți de jocul și rezultatele echipei din prima parte a turului. Nu același lucru se poate spune însă despre evoluția jucătorilor din finalul turului, când au lăsat mult de dorit".
Lică a precizat că, în cadrul ședinței res-pective, a înaintat propunerea ca jucătorii certați cu disciplina să fie pedepsiți drastic: "Am făcut propunerea ca jucătorilor care au părăsit lotul, Păduraru și Lupu, să le fie reziliate contractele". De asemenea, oficialul farist a menționat că vor fi reziliate contractele cu cei trei jucători trimiși la juniori, Liviu Ștefan, Ionel Posteucă și Ștefan Ciobanu. "Am convenit de comun acord să reziliem contractele cu cei trei", a precizat Lică.
Președintele Farului a mai spus că "marinarii" se vor pregăti la Constanța în prima parte a pauzei dintre tur și retur, urmând ca, în partea a doua, să efectueze fie un stagiu montan în țară, fie unul în Bulgaria sau Turcia.
"Dacă jucătorii se vor pregăti în țară, vom perfecta și două meciuri amicale înainte de plecarea la munte", a declarat Marcel Lică.

Comentează știrea

Forta Viitoru!
30 noiembrie 2011
Forta Viitoru!

Viitoru este ce-a mai tare.An cca 2-3 ani castigam Champion Lige.Forta Hagi.Forta Viitoru!

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Djalminha
30 noiembrie 2011
@1

In 2-3 ani o sa fiti mai analfabeti ca acum.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4844 secunde