Pancu nu mai este antrenorul Rapidului! Va primi alt post în club

244
Pancu nu mai este antrenorul Rapidului! Va primi alt post în club - dddd-1583832224.jpg

Articole recomandate

Conducerea clubului FC de fotbal FC Rapid a anunțat, marți, într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial, înlocuirea tehnicianului Daniel Pancu (42 de ani) din funcția de antrenor al echipei, ca urmare a rezultatelor slabe din primele trei etape de la reluarea campionatului Ligii a II-a. Conform comunicatului citat de Agerpres, Pancu va continua în cadrul clubului, responsabilitățile lui urmând să fie anunțate ulterior.

"Rapid va avea un nou director tehnic. Înfrângerea de duminică a fost una dureroasă pentru suflarea rapidistă, nu numai pentru ca ne-a îndepărtat de locurile care asigură promovarea, ci și pentru că ne-a obligat să luăm o decizie dificilă. Îi suntem recunoscători lui Daniel Pancu pentru tot ceea ce a făcut pentru Rapid în ultimul an și jumătate, din postura de tehnician, și suntem siguri că Rapidul a fost numai primul pas dintr-o frumoasă carieră de antrenor. Nu este o despărțire, Daniel Pancu rămâne la dispoziția clubului, așa cum a făcut-o de-a lungul întregii sale cariere, responsabilitățile sale urmând a fi stabilite în zilele următoare", se arată pe site-ul citat.

Conducerea grupării giuleștene speră ca numirea unui nou director tehnic să producă un șoc la echipă care să ducă în final la realizarea obiectivului, promovarea în Liga I. "Prioritară pentru club este numirea unui Director Tehnic, care să asigure șocul pozitiv la echipă și să reușească să continue sezonul și munca lui Daniel Pancu. Numele său va fi anunțat oficial, în curând", se mai menționează în comunicat.

Daniel Pancu, retras din activitatea de fotbalist la finalul sezonului 2017-2018, a fost instalat în funcția de antrenor la FC Rapid la 2 octombrie 2018. El l-a înlocuit pe antrenorul Constantin Schumacher și a reușit cu FC Rapid promovarea din Liga a III-a în Liga a II-a. Pentru Daniel Pancu aceasta a fost prima experiență în calitate de antrenor.

În primele trei meciuri oficiale de la începutul anului, formația condusă de Daniel Pancu a obținut două rezultate de egalitate (0-0 cu Turris Oltul Turnu Măgurele și 0-0 cu ASU Poli Timișoara) și o înfrângere (0-1 cu CSM Reșița). În prezent, FC Rapid ocupă poziția a 6-a în clasamentul Ligii a II-a, la 2 puncte de locul 2, ultimul care asigură promovarea directă în Liga I.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3006 secunde