O amintire de acum 30 de ani. Suporterii Rapidului știu despre ce este vorba!

777

Articole de la același autor

Trecând peste incidentele violente petrecute, aseară, pe stadionul "Național" (să vedem cine vor fi vinovații!), galeria Academiei Rapid mi-a readus aminte de momentele extraordinare din copilărie, când mergeam la partidele din "Giulești", să văd Rapidul nostru care, "chiar dacă nu e fruntaș, are sufletul curat!".

Vă propun o fotografie de colecție, iar rapidiștii adevărați știu despre ce este vorba. Este biletul de acces la meciul Rapid - SC Bacău, disputat în data de 8 mai 1988, în "Giulești", încheiat cu victoria vișiniilor, scor 1-0 (1-0).

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Goanță, cu două minute înainte de pauză.

Era etapa a 27-a a Diviziei A și ambele echipe luptau din greu pentru evitarea retrogradării. La finalul campionatului, Rapidul a terminat pe locul 14, iar SC Bacău, pe locul 13.

Campionatul era dominat de echipele Armatei, Miliției și Securității, exact aceasta fiind și ordinea finală: 1. Steaua, 2. Dinamo, 3. Victoria.

Rapidul nu conta în bătălia pentru podium, dar avea în componență jucători emblematici pentru ceea ce însemnă spiritul alb-vișiniu: Toader, Rada, Bacoș, Cârstea, Vameșu, Goanță, Damaschin și mulți alții.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3391 secunde