Ne așteaptă un week-end "de foc"!

Meciuri capitale pentru BC Athletic, HCDS și SSC Farul, în această săptămână

518
Meciuri capitale pentru BC Athletic, HCDS și SSC Farul, în această săptămână - bcathleticploiesti18-1523284693.jpg

Articole de la același autor

La sfârșitul acestei săptămâni, revin în prim plan majoritatea competițiilor sportive în care echipele din Constanța evoluează cu ambiții mari. 


Primii care sparg gheața sunt handbaliștii de la HC Dobrogea Sud (antrenori Sandu Iacob și Marko Isakovic; locul 6 în clasament), care vor evolua joi, 12 aprilie, de la ora 19.45, pe terenul Stelei București, în ultima etapă a sezonului regulat al Ligii Naționale. În proporție de 90%, în sferturile de finală ale play-off-ului, HC Dobrogea Sud va juca împotriva celor de la Dinamo București, după sistemul "cel mai bun din trei partide", cu două dueluri în Capitală. 


Cele mai importante echipe de rugby ale județului Constanța vor evolua, sâmbătă, 14 aprilie, în deplasare. De la ora 10, CS Năvodari (antrenori Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase; locul 2 în clasament) va juca la Buzău, cu SCM Gloria (locul 1), iar de la ora 11, ACS Tomitanii Constanța (antrenor Cristian Cojocaru; locul 3 în clasament) va înfrunta pe RCM Galați (locul 6), în etapa a Xl-a a Diviziei Naționale de Seniori. În aceeași zi, dar de la ora 13, CS Cleopatra Mamaia (antrenor coordonator Victor Bezușcu; locul 2 în clasament) va juca în fieful celor de la CN "Aurel Vlaicu" București (locul 6), în etapa a Vll-a a Campionatului Național de rugby U17, prima a returului. 


Tot sâmbătă, de la ora 16, baschetul-spectacol revine în Sala Sporturilor, acolo unde echipa masculină BC Athletic (antrenori Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici) va susține un meci extrem de important, împotriva celor de la CSO Voluntari. În cazul unei victorii, "Gladiatorii din Tomis" își apropie semnificativ calificarea la turneul final de promovare. 


De la ora 17, SSC Farul (locul 2; antrenor Petre Grigoraș) revine pe stadionul "Farul" pentru derby-ul Ligii a lll-a cu liderul Progresul Spartac București. 


Câteva ceasuri mai târziu, de la ora 19.30, echipa feminină de baschet CS Phoenix Constanța (locul 1; antrenori Predrag Stanojcic și Dan Constantinescu) are o misiune extrem de dificilă pe terenul celor de la CSU CSM Oradea (locul 3), în cel de-al 13-lea meci al turneului semifinal al Ligii l. Ca și calificată la turneul final, CS Phoenix va căuta revanșa în fața singurei formații care a învins-o pe teren propriu, în acest sezon. 


Duminică, 15 aprilie, echipa secundă a HC Dobrogea Sud Constanța (locul 5; antrenori Aleksandr Adzic și Eden Hairi) va juca în Sala Sporturilor, de la ora 11, împotriva celor de la CS HC Buzău, într-o partidă din eșalonul secund. În aceeași rundă, de la aceeași oră, CS Medgidia (locul 4; antrenor Ionuț Deli-Iorga) va evolua în deplasare, la CSU Târgoviște. 


Săptămâna se încheie la Ovidiu, acolo unde FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi) primește vizita CFR-ului Cluj, de la ora 20.45, în cea de-a cincea etapă a play-off-ului Ligii l de fotbal. 


În ceea ce privește Liga l de handbal feminin, acolo unde evoluează și CSU Neptun (locul 2; antrenori Ionuț Pușcașu și Lăcrămioara Ilie), aceasta se va relua pe 25 aprilie. Constănțencele vor sta, având următorul meci programat pe 28 aprilie, în deplasare, cu HC Activ CSO Plopeni. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6702 secunde