Divizia A la handbal feminin

Victorie fără emoții pentru CSU Neptun

197
1

Articole de la același autor

Formația feminină de handbal CSU Neptun Constanța a reușit o victorie importantă, ieri, la Sala Sporturilor, împotriva celor de la CSS Tulcea, scor 36-27 (20-10), într-o confruntare din etapa a XXVI-a a Diviziei A, Seria A.

Constănțencele antrenate de Ionuț Pușcașu și Lăcrămioara Ilie au condus partida autoritar din primul minut și nu s-a pus niciun moment problema câștigătoarei. Cele mai bune marcatoare din tabăra constănțencelor au fost Anca Birton și Andreea Pintilie, cu câte nouă reușite.

În urma acestui succes, CSU Neptun a acumulat 63 de puncte și și-a consolidat poziția secundă.

"Mă bucură faptul că fetele noastre au jucat de la început până la sfârșit cu ambiție și determinare. Ne-am tratat adversarul cu același respect ca de fiecare dată. De asemenea, au înțeles că orice partidă este importantă pentru a ne menține acolo sus. Întotdeauna suntem un pic încordați înaintea partidei, ținând cont de faptul că formăm un grup tânăr, dar astăzi (n.r. - ieri) mi-au demonstrat că s-au maturizat cu adevărat. Fetele vor avea o mică, dar bine-meritată vacanță de Paști, iar pe 10 aprilie, se vor întoarce la antrenamente", a declarat antrenorul principal Ionuț Pușcașu.

Pentru CSU Neptun, următorul meci este programat pe 28 aprilie, în deplasare, cu HC Activ CSO Plopeni. 

Comentează știrea

Adi
5 aprilie 2018
Bravo si felicitari!

Hai fetelor, hai Neptunul! Hai cu promovarea - suntem alaturi de voi!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5466 secunde