FC Viitorul dorește să prelungească șirul victoriilor din play-off

134

Articole de la același autor

Campioana României, FC Viitorul, întâlnește pe CFR Cluj, duminică, 15 aprilie, de la ora 20.45, la Ovidiu, într-un duel programat în etapa a V-a a play-off-ului Ligii l de fotbal.

Constănțenii pregătiți de Gheorghe Hagi se află pe poziția a patra, cu 29 de puncte, în timp ce ardelenii sunt pe locul secund, cu 36 de puncte, la mare luptă pentru fotoliul de lider cu FCSB (38 p). Cu două victorii în ultimele două etape, gazdele au reintrat cu șanse reale în lupta pentru ocuparea locului trei, ultimul care duce în cupele europene sezonul viitor.

Tot în această rundă, se mai dispută partidele CSU Craiova - Poli Iași (sâmbătă, 14 aprilie, ora 20.45) și Astra Giurgiu - FCSB (luni, 16 aprilie, ora 20.45).

Clasament: 1. FCSB (38 p), 2. CFR Cluj (36 p), 3. CSU Craiova (31 p), 4. FC Viitorul (29 p), 5. Astra Giurgiu (23 p), 6. Poli Iași (20 p).

★ ★ ★

Echipa Academiei Hagi U17 (antrenori Constantin Fălină și Nicolae Roșca) a reușit, ieri, să câștige puternicul turneu internațional Future Talents Cup, disputat la Budapesta (Ungaria), după ce a trecut în ultimul act de HNK Rijeka, scor 2-0 (1-0). Golurile victoriei au fost marcate de Răzvan Matiș (min. 13 și 46), în urma unor execuții de efect.

La finalul turneului, organizatorii au acordat și premii speciale, Răzvan Matiș fiind recompensat cu două trofee: "Cel mai bun jucător al competiției" și "Golgeterul turneului", cu 5 reușite. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7548 secunde