Pe câmpii cu vaci și oi, printre baligi și căcăreze. "Steaua să joace cu sigla NATO pe tricouri!"

7991
Pe câmpii cu vaci și oi, printre baligi și căcăreze.

Articole de la același autor

Era odinioară mare derby. Cu valori în teren, fotbaliști apreciați în întreaga lume. Steaua - Academia Rapid, care se joacă mâine și care a provocat o adevărată isterie în ceea ce privește sumele alocate pentru organizare (54.000 de euro!!!), este fantoma meciurilor în care Boloni, Ilie Dumitrescu, Goanță sau Agiu ridicau tribunele în picioare.

Din varii motive, două mari branduri ale fotbalului românesc au ajuns, cum plastic s-a exprimat un suporter stelist, la coada vacii, în mocirla Ligii a IV-a.

"Niște tembeli care au scos numele Steaua din Liga I pentru totdeauna.... să o ducă în liga a 4-a... pe câmpii cu vaci și oi... printre baligi... și căcăreze... Rușine!!!", a scris Ion Stoian.

"Armata trebuie să știe că trăim în altă eră și nu mai dorim să ne întoarcem la castraveții comuniști!", a transmis Constantin Ion.

"Statul va înzestra armata, respectiv UM.02301 cu un stadion nou (după ce nu au fost în stare să-l îngrijească pe cel vechi). Măcar s-o facă pe față și să pună sigla NATO pe tricouri, cu așa sponsor, sigur vor promova!!!", propune Gheorghe Todașcă.

Cât despre perspective…

Steaua armatei nu va putea juca niciodată în prima ligă profesionistă. Nu se poate prin statut, fiind club departamental. Cât timp patron va fi MApN, echipa nu va putea juca în prima liga.

Să presupunem că totul va merge pe roate, iar echipa va promova în Liga a III-a, apoi în Liga a II-a, apoi va termina pe locul 1 în clasament. Va trebui dată unui alt mult hulit Becali. Și ce va face atunci armata? Va negocia, va vinde palmaresul?

Încurcate sunt căile domnului… 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5485 secunde