Panică printre sportivii români care au fost la OLIMPIADĂ. Trei ȘEFI s-au îmbolnăvit grav la RIO

205
Panică printre sportivii români care au fost la OLIMPIADĂ. Trei ȘEFI s-au îmbolnăvit grav la RIO - colajrio36130700-1473749313.jpg

Articole recomandate

Trei dintre oficialii care au mers cu sportivii români până în Rio de Janeiro au revenit acasă acuzând diverse simptome suspecte. Odată ajunși pe patul de spital, medicii nu au știut nici ei de ce anume suferă aceștia, așa că nu au putut să le recomande un tratament așa cum s-ar întâmpla în cazul doar unei simple răceli.

Ion Sandu, președintele Federației Române de Atletism, George Boroi, președintele CSA Steaua, și Ioan Dobrescu, secretarul general al COSR (Comitetul Olimpic și Sportiv Român), toți trei foști sportivi de performanță, au acuzat diferite dureri la revenirea de la Rio, iar momentan fac tratament cu antibiotice, scrie Cancan.

Cei trei ar fi contactat un virus suspect din aer. Situația a reușit să bage panica și în lotul de sportivi deplasat la Jocurile Olimpice. Asta deoarece toți se tem să nu fie acum în pericol.

Cel mai probabil, unii vor apela la consulturi medicale de specialitate, pentru a vedea dacă au luat și ei virusul care le-a dat mari bătăi de cap celor trei oficiali. Cel mai grav afectat și pentru care medicii nu au nicio explicație este Ioan Dobrescu, cel căruia astmul de care suferă i-a înrăutățit starea de sănătate, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 13 Septembrie 2016
Stire din Sport : Gheorghe Hagi nu își uită mentorii
Luni, 12 Septembrie 2016
Stire din Sport : UN NOU NUMĂR UNU MONDIAL ÎN TENIS
Pagina a fost generata in 0.7934 secunde