Parteneriat între FC Viitorul, Academia Hagi și CS Hunedoara

300
Parteneriat între FC Viitorul, Academia Hagi și CS Hunedoara - hagi-1581615467.jpg

Articole recomandate

Un acord de parteneriat a fost semnat, astăzi, între Clubul Sportiv Hunedoara, aflat în subordinea Consiliului Local Hunedoara, CS Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" și FC Viitorul Constanța, documentul având ca obiect colaborarea dintre cele trei cluburi în vederea selecției, pregătirii și promovării celor mai talentați tineri jucători de fotbal pentru competițiile profesioniste.

Evenimentul a avut loc la sediul Primăriei Hunedoara în prezența fostului fotbalist Gică Popescu, în calitate de reprezentant al Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi", Zoltan Iașko, reprezentând FC Viitorul, Daniel Stroia, președintele CS Hunedoara, și primarul municipiului, Dan Bobouțanu.

"Academia noastră și Clubul Viitorul au început o serie de parteneriate cu cluburi de copii și juniori din România. Am ținut foarte mult ca unul dintre parteneriate să îl încheiem la Hunedoara. Istoria ne-a făcut să alegem această zonă. Întotdeauna Hunedoara a fost o pepinieră de juniori extraordinară", a declarat Gică Popescu, citat de pagina oficială de Facebook a Primăriei Hunedoara, consultată de Agerpres.

El a subliniat că se intenționează ca jucătorii tineri de la Hunedoara să se pregătească la Constanța, cunoscându-se condițiile și maniera serioasă în care se desfășoară acest proces acolo

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3731 secunde