Renault deschide comenzile pentru liderul SUV-urilor

Noul Captur, o "revoluție de stil și calitate"

349
Noul Captur, o
Evoluție importantă în ceea ce înseamnă confortul și designul, tehnologie de ultimă generație, în Noul Captur al Renault, totul la un preț de pornire de 15.900 euro cu TVA. "O revoluție a stilului și a calității", astfel pot fi descrise, în câteva cuvinte, schimbările cu care vine noul Captur.

Renault deschide comenzile pentru modelul său pionier și lider în Europa, pe segmentul SUV-urilor urbane: Noul Captur. Pe o piață competitivă, noul model Captur rămâne fidel identității care i-a adus succesul, dar în același timp aduce îmbunătățiri vizibile.

"Revoluția interioară inițiată pe Noul Clio continuă cu Noul Captur. Acesta preia și dezvoltă un «Smart Cockpit», înclinat ușor spre șofer, cu o nouă consolă de bord. Însă nu doar poziția de conducere este regândită. Întreg spațiul destinat pasagerilor propune o revoluție atât din punct de vedere al stilului, cât și al calității, asigurând o experiență similară celei disponibile pe modelele din segmentele superioare", descriu reprezentanții Renault o parte din schimbările aduse de Noul Captur.

Noul SUV este inconfundabil, în mare parte datorită aripilor elegant conturate și plafonului personalizabil, care creează efectul de "floting roof".



Trei nivele de echipare: Life, Zen și Intens


Noul Captur propune trei nivele de echipare: Life, Zen și Intens. Încă de la nivelul de echipare Life, noua versiune propune iluminare LED Full Pure Vision, dar și un pachet complet de siguranță activă cu păstrarea benzii de circulație, frânare de urgență activă, detectarea pietonilor și a bicicliștilor, alertă privind distanța de rulare, recunoașterea semnelor de circulație, cruise control, aprindere automată a farurilor și apel de urgență.

Pentru partea de siguranță pasivă, modelul este prevăzut cu șase airbag-uri, suport Isofix, un tablou de bord digital de 4,2'', banchetă culisantă de 16 cm care poate fi pliată 1/3 sau 2/3, geamuri electrice și oglinzi electrice încălzite.

La nivelul de echipare Zen este adăugată tehnologia Easy Link, cu ecranul de 7'' compatibil cu Android Auto și Apple CarPlay, aer condiționat manual, jante din aliaj de 17'', card de tip "hands free", padele la nivelul volanului pentru cutia EDC și oglinzi rabatabile electric.

Versiunea Intens oferă aer condiționat automat, jante din aliaj de 18'', semnătura luminoasă în forma literei "C", vopsea în două culori în standard, asistență la parcarea cu spatele, EASY LINK cu ecran 7 '' și navigație, o frână de parcare electronică și funcție Auto Hold, comutare automată a luminilor de zi la faza lungă, oglindă retrovizoare fără ramă, volan din piele și Renault MULTI-SENSE cu cele 3 moduri care asigură o experiență de conducere personalizabilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4555 secunde