Pasionat de ciclism? VINO ȘI TU ÎN ECHIPA DOBROGEI

355
1
Pasionat de ciclism? VINO ȘI TU ÎN ECHIPA DOBROGEI - ciclism-1479196349.jpg

Articole de la același autor

Clubul Sportiv Bilal Constanța caută tineri, cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani, băieți sau fete, pasionați de ciclism, pentru a forma o nouă echipă profesionistă în Dobrogea.


În plus, clubul organizează și cursuri de inițiere pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, dar la antrenamente este așteptată orice persoană pasionată de ciclism, indiferent de vârstă.


"Am hotărât că este timpul să repunem pe tapet ciclismul de performanță în Constanța. Până la 10 ianuarie așteptăm ca orice copil îndrăgostit de acest sport să ia legătura cu noi, iar de pe 14 ianuarie vom începe pregătirea pentru că în primăvară să știm exact componența echipei. Am dori ca atât echipa de fete cât și cea de băieți să includă câte 8 cicliști. Suntem într-un regres enorm și acum a venit timpul să ne unim forțele și să scoatem din nou în față ciclismul românesc", a declarat președintele Bilal Constanța, Victor Bănescu.


Clubul Bilal pregătește un an 2017 cu extrem de multe concursuri. Astfel, singurul club profesionist din Dobrogea va organiza două ediții ale Cupei Mării Negre pentru copii și tradiționalul Tur al Dobrogei pentru seniori, dar și alte curse interesante.


Comentează știrea

Iacob Loredana
16 noiembrie 2016
Ciclism

Ciclismul de performanta exista deja la Constanța.Cei trei cicliști din poza postata de dvs sunt:Alex Iacob-campion național la ciclocros 2016,Mihnea Harasim-Vicecampion național la ciclism sosea 2016 categoria 11-12ani și Roberto Genet -vicecampion național la ciclism sosea 2016 categoria 13-14 ani.La categoria 9-10 ani vicecampion național 2016 la Ciclism sosea este Rares Iacob.Cei 4 mici cicliști sunt constanteni legitimați la un club din București și antrenați la Constanța de dl.Gheorghe Vasiliu.

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 15 Noiembrie 2016
Stire din Sport : Mihai Covaliu, noul președinte COSR
Marţi, 15 Noiembrie 2016
Stire din Sport : Cine va fi noul președinte COSR?
Pagina a fost generata in 1.2417 secunde