Concurs Pătrățel roșu în dreptul partidei FC Farul - Astra II

747
Pătrățel roșu în dreptul partidei FC Farul - Astra II - 795e479eee9873775bb1f0f949ffca61.jpg

Articole de la același autor

Ca și la confruntarea cu CF Brăila, Federația Română de Fotbal i-a lipit, ieri, eticheta "nu se dispută" ultimului meci pe care îl vor juca "marinarii" în acest campionat.

Povestea de la partida FC Farul - CF Brăila s-a repetat și la Farul - Astra II, ultima reprezentație a constănțenilor din acest campionat. Din cauza acelorași datorii către foști jucători, meciul cu echipa secundă a Astrei a fost ștampilat, ieri la prânz, de către Federația Română de Fotbal, cu "nu se dispută".
Farul are termen până astăzi, la ora 12, pentru a prezenta dovezile privind plăți sau reeșalonări de datorii, astfel încât meciul să se dispute conform programării inițiale, sâmbătă, 4 iunie, de la ora 11.
Ieri dimineață, partida era programată pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal, iar pe cel al Comisiei Centrale a Arbitrilor apăruseră și oficialii: arbitru - Marius Bocăneală (Galați); asistenți - Daniel Mitruți (Craiova), Nicolae Dobrică (Rm. Vâlcea); rezervă - Cristian Brândușa (Călărași); observator de arbitri - George Ionescu (București).
Peste puțin timp însă, CCA a postat anunțul privind nedisputarea meciului, iar pe site-ul FRF, în dreptul confruntării, a apărut pătrățelul roșu, care a anunțat și el neprogramarea momentană, până la rezolvarea problemelor.
Oficialii clubului au anunțat că depun eforturi pentru a obține disputarea întâlnirii. "Sper să o scoatem la capăt. Ar fi păcat ca tocmai ultimul meci să nu-l jucăm, cu atât mai mult cu cât are loc și la Constanța. Nu vrem să încheiem campionatul cu o pată neagră. În acest moment (n.n. - ieri la prânz), deja trimitem dovezi la federație pentru a fi programați. Avem termen până mâine (n.n. - astăzi), la ora 12", a declarat, pentru "Cuget Liber", Marian Diaconescu, președintele Farului.
Data de disputare a meciului FC Farul - CF Brăila, din etapa a 22-a a Ligii a II-a, a suferit mai multe modificări (16 aprilie, 18 mai, 25 mai), până s-a ajuns la ziua de ieri. Totul a pornit de la restanțe bănești către jucători, care au făcut ca data inițială de 16 aprilie să nu se respecte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 30 Mai 2011
Stire din Sport : Infuzie de tineri la Farul
Pagina a fost generata in 0.514 secunde