HCM, în fața debutului în Liga Campionilor la handbal masculin

Patru autocare pentru suporterii care vor să facă deplasarea la Buzău

453
Echipa de handbal masculin HCM Constanța se pregătește să debuteze în sezonul 2009 / 2010 al Ligii Campionilor. Mâine, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor "Romeo Iamandi" din Buzău, formația de pe litoral, antrenată de Zoran Kurteș, va înfrunta pe Pevafersa Valladolid, o reprezentantă a redutabilului campionat al Spaniei.
Întâlnirea, contând pentru prima etapă a Grupei A, va fi arbitrată de o brigadă din Cehia, avându-i în componență pe Vaclav Horacek și Jiri Novotny. Delegat EHF - Klaus Dieter Convents, din Belgia.
În lotul campioanei României, nu sunt jucători accidentați, dar, cu toate acestea, HCM pornește cu șansa a doua, bilanțul confruntărilor anterioare dintre cele două tabere fiind net favorabil ibericilor.
În schimb, o veste bună pentru suporterii constănțeni. Clubul HCM pune la dispoziție patru autocare pentru fanii care doresc să meargă și să încurajeze echipa la meciul cu Valladolid, de la Buzău. Suporterii interesați de această deplasare sunt așteptați în fața Sălii Sporturilor, mâine, la ora 13.00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 29 Septembrie 2009
Stire din Sport : Enzo Scifo a refuzat oferta Vasluiului
Marţi, 29 Septembrie 2009
Stire din Sport : Lotul Tomisului va fi redus numeric
Pagina a fost generata in 1.6094 secunde