Patru titluri naţionale pentru CS Năvodari, la CN de box feminin

162
Patru titluri naţionale pentru CS Năvodari, la CN de box feminin - patru-1605112698.jpg

Articole de la același autor

Sala „Olimpia” din Bucureşti a găzduit, zilele trecute, întrecerile Campionatelor Naționale de box pentru cadete, junioare, tineret și senioare.

Sportivele de la CS Năvodari, pregătite de antrenorii Ferodin Ablalim și Marcel Jipeanu, au avut evoluții foarte bune și au reușit să câștige patru medalii de aur și o medalie de bronz.

Astfel, campioane naţionale au devenit Maria Chiricheș (categoria 40 kg cadete), Cătălina Șandrea (categoria 43 kg cadete), Maria Cimpoeru (categoria 75 kg junioare) şi Diana Brînză (categoria 51 kg tineret), în timp ce Isabel Dobriță a ocupat locul al treilea la categoria 52 kg cadete.

Rezultatele constănţencelor nu au trecut neremarcate de conducătorii boxului românesc, astfel că două dintre campioane - Diana Brînză şi Maria Cimpoeru - au fost convocate la loturile naționale şi vor reprezenta România la Campionatul European de tineret de la Budva (Muntenegru), respectiv Campionatul European de juniori de la Sofia (Bulgaria).

Europenele de tineret ar fi trebuit să se desfăşoare în luna aprilie, dar, din pricina pandemiei Covid-19, au fost amânate pentru toamnă, prima zi de lupte în ring fiind 14 noiembrie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2046 secunde