Pavel și Tecău, eliminați de la Roland Garros de gemenii Bryan

490
Perechea Andrei Pavel / Horia Tecău (România) a ratat calificarea în turul trei al probei de dublu din cadrul Roland Garros-ului, al doilea turneu de Grand Slam al anului, competiție dotată cu premii în valoare totală de 16 milioane de euro.
În runda secundă, tenismenii constănțeni au fost învinși, scor 1-6, 4-6, de americanii Bob și Mike Bryan, gemenii yankei fiind creditați cu șansa a doua la trofeu. Pentru prezența în această fază, Pavel și Tecău au primit 7.100 de euro.
Nici Victor Hănescu n-a trecut cu bine de week-end. Cap de serie nr. 30, românul s-a oprit în optimi, fiind eliminat de pe zgura pariziană de chilianul Fernando Gonzalez, al 12-lea favorit al probei individuale masculine. Ieri, sud-americanul s-a impus clar, în trei seturi, scor 6-2, 6-4, 6-2.
La rândul său, perechea Monica Niculescu (România) / Vania King (SUA, nr. 13) a fost eliminată, sâmbătă, în turul trei al Internaționalelor Franței, după ce a fost învinsă de dublul Cara Black (Zimbabwe) / Liezel Huber (SUA, nr. 1), scor 5-7, 1-6.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.9398 secunde