Pe cine ar putea întâlni FC Viitorul în turul III preliminar al Europa League

157
Pe cine ar putea întâlni FC Viitorul în turul III preliminar al Europa League - viitorulturuliii-1563829001.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul și-a aflat, ieri, posibila adversară din turul al treilea al Europa League. Echipa lui Gheorghe Hagi începe aventura europeană direct din turul al doilea, acolo unde o va întâlni pe KAA Gent. Dacă vor trece de belgieni, constănțenii nu vor avea deloc viață ușoară. 


În turul al treilea, elevii lui Hagi vor da peste învingătoarea dintre AEK Larnaca (Cipru) și Levski Sofia (Bulgaria). Ambele echipe au experiență în cupele europene, chiar dacă nu au obținut performanțe notabile. Viitorul nu se poate lăuda atunci când vine vorba de duelurile cu ciprioți. În 2017, echipa constănțeană a fost eliminată din cupele europene de APOEL Nicosia, după 1-0 la Ovidiu și 0-4 în Cipru. 


De partea cealaltă, bulgarii au început și ei competiția internă, de două etape, la fel ca Viitorul. După primele două meciuri, Levski se află pe locul al treilea, cu 4 puncte. 


Pentru a ajunge în turul al treilea din Europa League, Viitorul trebuie să treacă mai întâi de KAA Gent. Primul meci al "dublei" se va disputa joi, de la ora 21.30, la Gent, pe "Ghelamco Arena". 


XXX 
FC Viitorul nu a fost singura echipă prezentă în urne la tragerea la sorți de ieri, de la Nyon. Dacă va trece de armenii de la Alashkert, FCSB va juca în turul al treilea în compania învingătoarei dintre Mlada Boleslav (Cehia) și Ordabasy (Kazahstan). La rândul ei, CSU Craiova trebuie să o elimine pe Honved Budapesta, pentru a juca în turul al treilea cu grecii de la AEK Atena. 


Singura reprezentantă a României în preliminariile UEFA Champions League, CFR Cluj, trebuie să treacă de Maccabi Tel Aviv (Israel), pentru a juca în turul al treilea preliminar, cel mai probabil cu Celtic Glasgow. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2371 secunde