Pe podium la Open-ul de sambo de la Minsk. CS Farul are o luptătoare de fier

124
Pe podium la Open-ul de sambo de la Minsk. CS Farul are o luptătoare de fier - pepodium-1456163066.jpg

Articole de la același autor

Sportiva Daniela Poroineanu (ex-Hondiu), de la CS Farul Constanța, a cucerit medalia de bronz la Campionatele Open de sambo din Belarus, desfășurate, week-end-ul trecut, la Minsk. 


Daniela a luptat în limitele categoriei 56 kg, secțiune în care victoria i-a revenit Christinei Kazanoi, reprezentantă a țării gazdă, care a dispus în finală de compatrioata sa Elizaveta Rasanova. 


Pe podiumul Open-ului de la Minsk a mai urcat o sportivă din România, Codrina Ionescu, medaliată tot cu bronz la cat. 60 kg. Anastasia Valova (Rusia) a cucerit titlul de campioană, după ce s-a impus în finala cu Ana Repida, din Rep. Moldova. 


"Cred că rezultatul meu este unul bun, am pierdut primul meci la o marjă mică în fața campioanei. E ok pentru debutul sezonului. Luptele următoare au fost mai bune, am reușit să fac ce mi-a cerut antrenorul și am avut o prestație decentă", a declarat Daniela Poro-ineanu pentru site-ul competiției, consultat de Agerpres. 


Sportiva s-a referit și la faptul că are un nume nou, după ce s-a căsătorit: "Un nume nou înseamnă o poveste nouă. Am luat karma soțului meu și cred că voi avea și mai mult noroc cu acest nume".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Februarie 2016
Stire din Sport : Constanța adună primele medalii pe 2016
Pagina a fost generata in 0.4059 secunde