Atleții constănțeni se pregătesc de sezonul indoor

257
1
Atleții constănțeni se pregătesc de sezonul indoor - atletiimuntefacebook-1452105541.jpg

Articole de la același autor

Atleții constănțeni au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirea pentru sezonul competițional indoor, care va începe la sfârșitul acestei luni, cu prima etapă din campionat, pro-gramată la București.

Unii dintre antrenorii constănțeni au început anul cu un cantonament montan. Carmen Botea, spre exemplu, antrenor atât la LPS, cât și la CS Farul, a plecat împreună cu sportivii pe care îi antrenează de la ambele cluburi, într-un stagiu la mare înălțime, la Straja. Pe lângă orele de pregătire fizică, antrenoarea a inclus în program și câteva ore dedicate schiului, deoarece este foarte benefic pentru musculatura atleților.

Pregătirea continuă și la malul mării. Antrenorul Alin Larion, de la CS Farul, a "strigat" adunarea imediat după încheierea sărbătorilor de iarnă. Din acest an, din grupul său de atleți face parte și Cătălin Jitcovici, recent legitimat la CS Farul. Anul trecut, Cătălin a câștigat mai multe competiții de alergare din Constanța, cele mai recente fiind SantaRun, HelloWeRun și Crosul 1 Decembrie.

"Mi-a plăcut de el pentru că are un spirit dedicat alergării și sportului de performanță. Va fi greu pentru el, pentru că este la categoria de seniori și va avea mult de muncă", a declarat Alin Larion. 

Comentează știrea

Gevat C
15 martie 2016
Antrenorul Alin Larion

De ce nu se spune ca Antrenorul Alin Larion ia spagi grase. Nu misca un deget daca nu-i dai ceva. De multe ori nici nu e pretentios, orice, numai sa fie. Alte ori are tarife. De exemplu, pentru lucrarile de licenta, sunt cateva sute de euro. Pentru o nota de trecere, cel putin o sticla de Whisky.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0625 secunde