Începe bătălia pentru medalii! Filimon și compania au făcut ultimele calcule

620
Începe bătălia pentru medalii! Filimon și compania au făcut ultimele calcule - tenisdemasa1-1452105111.jpg

Articole de la același autor

În doar o săptămână, jucătorii de tenis de masă vor da startul meciurilor din returul campionatelor interne. Primele echipe care vor începe sunt cele din Divizia A, urmând cele din Divizia B și Superligă.

Jucătorii de tenis de masă de la LPS "Nicolae Rotaru" vor debuta, săptă-mâna viitoare, în returul Campionatului Național pe echipe Divizia A.

LPS are înscrisă câte o echipă atât la masculin, cât și la feminin. Turul campionatului a avut loc în luna septembrie a anului trecut. Fetele s-au clasat pe locul doi, în timp ce băieții au încheiat pe locul al șaptelea. La acea vreme, echipa feminină era formată din Katya Smiganovskaia, Andreea Postudor și Andreea Dudescu, iar la băieți, în echipă se regăseau Vlad Buglea, Alexandru Nicolae și Alexandru Tudorache.

Antrenorii celor două echipe, Viorel Filimon, Elena Sebe și Stelian Hașoti, au decis să efectueze câteva modificări pentru meciurile din retur. Astfel, în echipa de fete, Andreea Dudescu a fost înlocuită cu Andreea Bucur, iar la băieți, Antonio Pletea și Alexandru Chiriță au luat locul lui Buglea și Tudorache. Schimbări s-au făcut și în echipele din Superligă și Divizia B, însă antrenorul Viorel Filimon nu a vrut să le facă publice încă. Returul Diviziei B va începe pe 21 ianuarie, iar Superliga, pe 4 februarie.

v v v

Luna ianuarie va fi una plină pentru jucătorii constănțeni, atât de la LPS, cât și de la CS Farul și CS Topspin 08. Juniorul Cristian Pletea (LPS) se pregătește de finala circuitului mondial ITFF, care va reuni cei mai buni 16 jucători ai lumii. Competiția se va desfășura în India, începând cu 22 ianuarie.

"E greu de spus ce șanse are. Sunt cei mai buni 16, pentru el contează experiența", a declarat antrenorul Filimon.

Cristi Pletea ocupă primul loc în clasamentul național al juniorilor 1 pe luna ianuarie și se clasează și pe locul al treilea la seniori.

Calendarul lunii ianuarie este completat de Openul Ungariei, unde va participa Cristina Hîrîci, și de Openul Germaniei, unde vor pleca Eliza Samara, Cristina Hîrîci, ambele de la CS Farul, și Andrei Filimon, CS Topspin.

v v v

În clasamentul lunii, întocmit de Federația Română de Tenis de Masă, la senioare, Eliza se clasează pe locul cinci, cu 312 puncte, iar Cristina Hîrîci este pe locul 10, cu 230 de puncte. De asemenea, pe locul opt se află Alina Zaharia (CS Farul), cu 261 puncte. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5624 secunde