Handbal feminin

Concurs Pericol: CSU Neptun, foarte aproape de retrogradare!

392
2

Articole de la același autor

Echipa CSU Neptun Constanța este la un pas de a întrerupe seria lungă de peste trei decenii în care a evoluat (sub diferite titulaturi - Hidrotehnica, CS Tomis) doar în primul eșalon al handbalului feminin românesc. 
Formația antrenată de Florentin Pera a fost învinsă, ieri, cu scorul de 26-32 (10-16), de SCM Craiova, în prima partidă a constănțencelor disputată în cadrul turneului de baraj pentru menținerea / promovarea în Liga Națională, turneu care se desfășoară, săptămâna aceasta, la Sala Sporturilor "Romeo Iamandi" din Buzău. În celălalt joc al zilei de ieri, ACS Terom Iași s-a impus fără probleme, la zece goluri diferență, scor 29-19, în fața Mureșului Târgu Mureș.

Iată și programul partidelor de astăzi: ACS Terom Iași - CSU Neptun Constanța (ora 10.00) și Rapid CFR București - Mureșul Târgu Mureș (ora 12.00).

Așadar, nori negri deasupra echipei constănțene, care este obligată să câștige meciul de astăzi, orice alt rezultat sem-nându-i sentința de condam-nare la retrogradare.



Comentează știrea

Aragorn
24 mai 2012
rezultat partial

La pauza, NEPTUN - Terom 8-14...:(

Aragorn
24 mai 2012
Rezultat

NEPTUN - Terom 26-27. din pacate si ieri, si azi, meciurile au fost pierdute in prima repriza...poate daca ar fi jucat de la inceput asa cum au jucat repriza a doua, fetele ar fi putut cistiga ambele meciuri, dar...n-a fost sa fie..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4359 secunde